Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang van Bert & Ernie biedt de kinderen vanaf 4 jaar tot het moment waarop zij de basisschool verlaten, een prettig 'thuisklimaat' waar zij buiten de schooltijden kunnen verblijven.

De BSO-ruimte bevindt zich in basisschool De Wegwijzer. De kinderen groeien er samen met andere kinderen van verschillende leeftijden op. Dit alles onder deskundige begeleiding. De kinderen kunnen er spelen en zich in eigen tempo en naar eigen wens ontwikkelen en ontspannen. De buitenschoolse opvang functioneert als een groot gezin. Het is geen verlengstuk van school, de kinderen hoeven niet verplicht aan activiteiten mee te doen; buitenschoolse opvang is voor de kinderen vrije tijd! De kinderen kunnen allerlei activiteiten doen. Hiervoor zijn verschillende middelen aanwezig: speelgoed, spelmateriaal voor binnen en buiten, boeken, knutselmateriaal, een tv, een spelcomputer, enz.

De buitenschoolse opvang biedt de ouders de kans om de zorg voor en de opvoeding van hun kinderen te delen. De ouders kunnen rekenen op gegarandeerde opvang van hun kind. Zij kunnen door het inschakelen van de buitenschoolse opvang met een gerust hart werken of studeren. Deze zekerheid komt zowel ten goede aan de ouders als aan de werkgever en de kinderen.

Heeft u vragen of wilt u eens een kijkje komen nemen bij Bert & Ernie, dan kunt u contact opnemen met Tamara van Horne of met één van de leidsters via telefoonnummer 0493 – 32 37 37.

Mail naar Bert en Ernie